Velkommen til Morsø Fodterapi på Møgelvangs Plads.

Vi vil gøre vores bedste for, at du får professionel fodbehandling, venlig betjening og kort ventetid.
 

Ring og bestil tid på: 4084 1132

Phits - Individuelle indlæg

 

Individuelle indlæg - baseret på hvordan du går

Det er meget vigtigt at dine indlæg, er lavet specielt til dine fødder, derfor laver vi altid en dynamisk og statisk 3D scanning af dine fødder, en grundig ledtest for at se, hvor bevægelig du er i dine fødders led og en ganganalyse for, at se hvordan du går. Vi vurdere også dit fodtøj og tager højde for belastning, vægt, arbejde, sport og sygdomme.
 

Når du går henover 3D scanningssystemet, vil systemet indsamle data om din gang, som giver et nøjagtig billede af dine fødders belastning og fejlstillinger. Fejlstillinger som kan give hård hud, ligtorne, ømhed og smerte.
 

Udfra den analyse, vil vi selv designe dine indlæg, som passer til dine fødder. Vi vurdere, om du har brug for korrektion af hælen, hvor meget svanghøjde du har brug for og om du skal have en pelotte eller et fuld forfodsløft. Vi vurdere også, om sålen skal være fast, halvfast eller blød.
 

For dig betyder det, at du får en smertefri, energifuld hverdag og sunde fødder - hele livet.
 

Der er mulighed for at få tilskud til indlæg, fra den offentlige sygesikring med en henvisning fra din læge og fra Sygesikringen Danmark i grp, 1 - 2 og 5.
 

Læs mere i brochuren.

Addresse

Morsø Fodterapi

Møgelvangs Plads 5

7900 Nykøbing Mors

Ring og bestil tid på: 4084 1132

 

Find os på facebook

Åbningstider

Mandag - Torsdag kl. 8:00 -16.00

Fredag kl. 8.00-15:00

Udeblivelsesgebyr - Bestilt tid, der ikke benyttes og ikke meldes afbud til inden behandlings start, pålægges udeblivelsesgebyr.